sâmbătă, 7 august 2010

Aparite misterioasa intr-o poza de familie.


O poza simpla de familie s-a transformat intr-un adevarat mister in momentul in care o fantoma a aparut in ea. Misterul s-a adancit cand alte persoane s-au uitat pe fotografie si au facut o descoperire si mai interesanta.
Denis Russel a descoperit intr-o seara de Craciun o poza veche facuta bunicii sale. Aceasta a locuit mai toata viata singura, dar pe finalul vietii a fost mutata la azil pentru ca incepuse sa delireze. Intr-una din vizitele de la azil, familia i-a facut o poza, femeia murind la cativa ani distanta.

Atunci cand s-au uitat peste poza mai cu atentie, rudele batranei au descoperit ca in poza se strecurase un barbat pe care nu-si amintesc sa-l fi vazut la momentul respectiv. Privind spre alte poze, au realizat ca barbatul seamana foarte mult cu bunicul lor, sotul femeii. Problema este ca el murise cu 13 ani in urma.

Misterul nu se incheie aici. Odata facuta publica, poza a atras atentia amatorilor de povesti cu fantome, care au analizat-o pe toate partile. Cand au realizat ce se ascunde in poza, li s-a ridicat parul pe mana.

In spatele presupusei fantome apare inca o umbra, ce te duce cu gandul la Moartea cu Coasa. Tabloul este astfel complet, cu moartea privind peste umarul sotului mort ce priveste la randul sau peste umarul sotiei sale ce avea sa moara la scurt timp.

SURSA:" www.crimetime.ro"

6 comentarii:

  1. apai si fara ala din spate, nu as zice ca tanti din poza ar mai duce-o mult pe picioare:))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))) super tare alex :)))
    Sunt multe povesti, emisiuni, si filme cu fantome in poze... E foarte posibil.. si da, cred in asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  3. pe mine ma sperie mai mult baba:))

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) si pe mine ade :)) dar parca seamana cu vecina aia a ta ce a chemat politia =)):))

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cand m.am uitat la poza numa pe cel din umbra lam vazut =))

    RăspundețiȘtergere