duminică, 25 iulie 2010

Locuri bantuite...

Ati putea crede ca unele monumente ale lumii sunt bantuite? Unele locuri unde apar spiritele unor călugări, scalvi sau preşedinţi, îngrozesc dar si fascineaza omenirea indiferent de locatia acestora.
Iata cateva dintre cele mai bantuite locuri din lume:

-Parohia Borley, Essex, Anglia- se spune ca o maicuta sa indragostit de un calugar si au incercat sa fuga, dar au fost prinsi, iar calugarul a fost executat si maicuta zidita in perete. Se zice ca de atunci maicuta bantuie holurile manastirii..

-Plantaţia Myrtles, Louisiana- se spune ca pe aceasta plantatie au fost aproximativ 10 crime , chiar daca statisticile oficiale mentioneaza doar una... pe aceasta plantatie se zvoneste ca sunt 12 spirite dintre care si spiritul unei sclave.
-
Penitenciarul Eastern State, Philadelphia

-Turnul Londrei-
Una dintre cele mai cunoscute figuri despre care se spune că ar bântui turnul, este Ann Boleyn. Ea a fost decapitată aici în 1536, şi, de atunci, s-a arătat de nenumărate ori vizitatorilor sau personalului auxiliar, ţinându-şi capul în mână.

Mai sunt si alte locuri cum ar fii:
Casa Albă, Vasul “Regina Maria”, Sanatoriul Waverly Hills, Raynham Hall.
Nu se stie daca aceste sunt doar niste zvonuri sau sunt adevarate, dar se incadreaza la cele mai bantuite locuri din lume

Un comentariu:

  1. http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Incredibil/146885/Top-10-castele-bantuite.html


    http://www.expressibian.com/stiri-detalii.php?id=1026

    http://www.apropo.ro/wow/in-sibiu-o-casa-bantuita-provoaca-moartea-6345791


    Ultimele 2 trateaza aceeasi casa, eu fiind din sibiu o stiu de mult... si primul link e interesant....

    RăspundețiȘtergere