duminică, 11 iulie 2010

Runele magice


Pentru inceput sa vorbim despre runele magice.
Runele sunt simboluri care atunci cand sunt desenate, pictate, sculptate sau vizualizate, elibereaaza energii specifice. De aceea, magia runelor este foarte de simplu de practicat.
La origini, in vremuri stravechi, runele erau desenate in coaja de mesteacan, in oase sau in lemn. Erau sculptate pe arme pentru a asigura lovituri precise, erau gravate pe cupe si pocale pentru prevenirea otravirilor si insemnate pe bunuri sau in casa pentru protectie.
Ce trebuie sa stitii este ca aceste simboluri sunt inconjurate de multa confuzie, de exemplu: unii oameni considera ca runele contin energi ascunse, la fel se crede si despre pentagrame sau alte simboluri magice. Se spune ca doar prin simpla desenare a acestora, magicianul elibereaza energii supranaturale.
Nu este in totalitate adevarat. Runele sunt instrumente ale magiei. Puterea lor se afla in interiorul celui care o utilizeaza, si tin de imaginatia fiecaruia.
Tot ce trebuie pentru a putea practica magia runelor este doar credinta... de exemplu: sa ne imaginam ca desenezi pe o hartie o runa magica iar apoi vizualizezi hartia... nu se va intampla nimic deoarece trebuie sa crezi in ceea ce faci iar cand desenezi runa trebuie sa iti imaginezi cum puterea acestei rune incepe sa te ajute.

Un comentariu: